Politika privatnosti

Politika privatnosti

Veći deo sajta možete da koristite bez ostavljanja bilo kakvih ličnih podataka koji Vas identifikuju. U određenim situacijama su nam potrebne dodatne informacije o Vama u cilju pružanja informacije o radnjama koje se odnose na upravljanje ličnim podacima.

Kako bismo osigurali bezbednost informacija koje delite sa nama, zalažemo se za vođenje poslovanja u skladu sa principima koji slede u nastavku.

Koje informacije MODNA AKCIJA prikuplja?

MODNA AKCIJA može da prikuplja i čuva dve vrste informacija: “lične podatke” i “automatske podatke”.

Lični podaci nam govore ko ste vi, Vaše ime i prezime, pol, adresu za dostavu, email adresu, broj telefona, datum rođenja i Vaše godište. Automatski podaci su podaci koje automatski sakupljamo svaki put kada ukucate adresu našeg vebsajta, kao što je vaša IP adresa, tip kompjutera koji koristite, veb pretraživač koji koristite, veb stranicu preko koje ste došli do našeg vebsajta, način na koji pregledate sadržaj na našem vebsajtu i proizvodi koje ste gledali. IP adresa je broj koji je dodeljen Vašem kompjuteru kada se konektujete na internet. Svaki put kada posetite naš vebsajt, naš server Vas automatski prepoznaje i preuzme ovu informaciju. Automatski podaci takođe uključuju i informacije generisane putem “kolačića” i „veb bikona“ . Kliknite ovde za više informacija o korišćenju “kolačića” i „veb bikona“.

Kako MODNA AKCIJA prikuplja informacije?

MODNA AKCIJA prikuplja podatke koje ste podelili sa nama na sledeći način:

I     na www.modnaakcija.rs;
II    kroz transakcije, e-mail registracije, učešće u programima lojalnosti, nagradne igre, takmičenja, kvizovi i ankete;
III   kroz komunikaciju sa našim prodajnim saradnicima;
IV  putem telefona, e-maila i faksa;
V   ličnu interakciju ili štampana dokumenta prilikom registracije u MODNA AKCIJA prodavnicama.

MODNA AKCIJA takođe prikuplja automatske informacije kroz korišćenje kolačića i veb bikona.


Korišćenje kolačića i veb bikona

"Kolačić" je mala tekstualna datoteka koja se šalje na Vaš internet pretraživač sa veb servera i skladišti na hard disk Vašeg računara. Između ostalog, kolačići nam pružaju mogućnost praćenja Vaših onlajn navika i preference. Prepoznavajući sadržaje koje najčešće posećujete, kolačići nam omogućavaju da Vam prezentujemo informacije, proizvode i usluge prema Vašem ličnom interesovanju i čine naš sajt efikasnijim. Većina pretraživača je inicijalno podešena da prihvati kolačiće, ali vam omogućavaju da promenite podešavanja , tako da ne prihvata automatski kolačiće. Za dalje informacije o kolačićima pogledajte instrukcije na Vašem pretraživaču. "Veb bikoni", takođe poznati kao piksel tagovi su male slike koje mogu biti sastavni deo naših veb stranica ili newsletter koje šaljemo na vaše adrese. U kombinaciji sa kolačićima, veb bikoni nam omogućavaju da izračunamo broj jedinstvenih korisnika koji su posetili određenu stranicu ili broj puta koji je ta stranica otvorena. Veb bikoni nam pružaju i informaciju koliko je ljudi otvorilo newsletter ili mail koji je vodio na određenu veb stranicu.

Kako MODNA AKCIJA koristi ove informacije?

MODNA AKCIJA može koristiti informacije koje prikuplja u sledećim situacijama:

- Potvrde, procesuiranja i realizacije prodajne transakcije
- Kontaktira Vas u vezi sa Vašom porudžbinom i odgovori na Vaša pitanja
- Ažurira i održava informacije o Vašim ličnim podacima u našim bazama podataka
- Omogućava Vam da učestvujete u našim nagradnim igrama, takmičenjima i programima lojalnosti
- Komunicira sa Vama kroz ciljane poštanske pošiljke, telefonske pozive, personalizovane imejlove, ponude i promocije od Vašeg interesa
- Omogućava preciznije marketinške aktivnosti, testiranja proizvoda i ponude
- Održava i unapređuje efektivnost i sigurnost našeg vebsajta i poslovanja
- Analizira saobraćaj na vebsajtu i aktivnost posetilaca
- Unapređuje navigaciju, dizajn i sadržaj na vebsajtu
- Unapređuje efektivnost naših reklamnih poruka
- Personalizuje Vaše korisničko iskustvo na našem sajtu

Kako MODNA AKCIJA štiti Vaše podatke?

Kada kreirate online nalog na www.modnaakcija.rs, morate izabrati ličnu lozinku. Kao član sajta MODNA AKCIJA, moći ćete da vidite, između ostalog, vaš profilni nalog, kontakt podatke i arhivu porudžbina. Mi čuvamo Vaše podatke na način na koji Vam omogućavamo da izbegnete registraciju svaki put kada rešite da obavite kupovinu na našem vebsajtu.
 

Mogu li da se odjavim?

Da. MODNA AKCIJA poštuje Vaše pravo da se odjavite sa liste elektronskih pretplatnika na newsletter i reklamne poruke koje MODNA AKCIJA šalje.

Mogu li da obrišem svoj nalog?

Da. Ukoliko želite da povučete saglasnost za obradu podataka, molimo da nam uputite zahtev na sledeću email adresu: office@modnaakcija.rs. Mi ćemo u obradi tog zahteva utvrditi da li je opravdan i dalje postupiti u skladu sa zakonom.

 

Newsletter

Ukoliko želite da vas redovno obaveštavamo o akcijama, popustima i sniženjima brendova u našoj ponudi prijavite se na newsletter

Sigurna kupovina
isporuka 24/7
Garancija kvaliteta