Isporuka proizvoda

Isporuka proizvoda

Isporuka robe moguće je samo za teritoriju Srbije.

Rok isporuke

Za svake porudžbine koje su urađene do 9h u radnim danina (ponedeljak do petka), šaljemo istog dana.

A za porudžbine koje su urađene petkom posle 9h subotom i nedeljom šalejmo u ponedeljka. 


Preuzimanje pošiljke

Pošiljke se kurirskom službom donose na adresu naručioca u periodu od 8-16 h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku, o čemu ćete biti obavešteni sms porukom od strane kurirske službe. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket i potvrdite da robu primate u viđenom stanju, odnosno da ne postoje vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite.

Ukoliko je pošiljka na izgled bez oštećenja slobodno je preuzmite i potpišite kuriru adresnicu.

Kurir pokušava svaku pošiljku da uruči u dva navrata. Ukoliko na dogovorenoj adresi ne uspe da izvrši isporuku robe, uobičajena praksa je da Vas kurir kontaktira na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na datoj adresi, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontkatiraćemo Vas kako bismo ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.

Cena isporuke

Za iznose preko 4.000 rsd poštarina je uključena u cenu porudžbine. Za manje iznose kupac je u obavezi da plati poštarinu direktno kuriru pri preuzimanju isporuke. Ukoliko izaberete opciju plaćanja pouzećem a iznos porudžbine je manji od 4.000 rsd pored poštarine plaćate i uslugu otkupa robe. Minimalna cena otkupa je 120 RSD.

Newsletter

Ukoliko želite da vas redovno obaveštavamo o akcijama, popustima i sniženjima brendova u našoj ponudi prijavite se na newsletter

Sigurna kupovina
isporuka 24/7
Garancija kvaliteta