O nama

KO SMO MI?

Dobrodošli u naš eShop www.modnaakcija.rs online multi-brend, specijalista za modu po sniženim cenama tokom cele godine.

Brend MODNA AKCIJA je porodični projekat, strastveno se bavimo lepom odećom i želimo da ih podelimo po pristupačnim cenama, nastojimo da uvek imamo najbolji izbor da Vam ponudimo, uz primernu uslugu.

Poštujući naše kupce, posvećeni smo tome da Vam pružimo najbolju uslugu, po najboljoj ceni tokom cele godine. Nudimo Vam veliki izbor modnih predmeta. Naši dobavljači su pažljivo odabrani i veoma smo rigorozni po stanju i poreklu artikla, kako bismo Vam garantovali autentične, nove i sertifikovane proizvode brenda. Davanjem drugog života novoj odeći zaboravljenoj u skladištima ili neprodatim u zapadnoj Evropi izbegava se otpad.

Iskusite online kupovinu i pronađite bitne stvari koje su nam uvek potrebne i koje uživamo da nosimo iz godine u godinu. Želja? Posebna potreba? Tražite izgled? Biti u trendu, šik, soft, casual, elegantan, ekscentričan, moda... U Modnoj Ackiji ćete naći najlepši način da budete ono što jeste i da uživajte u šopingu. Oblačenje postaje lako.

Vršimo kontrolu kvaliteta pre slanja proizvoda i garantujemo isporuku u roku do 5 dana. Naša želja je da shodno našoj ponudi i profesionalizmu postanemo Vaša omiljena prodavnica.

Modna Akcija Vam nudi samo nove i originalne proizvode zapadnih brendova iz Evropske unije ( takođe i iz Englenske) i pronalazi Vašu sreću da se doterate. Mi ne proizvodimo ništa, naši artikli su iz fabričkih deonica,  to su garderobe iz overstock-a i u većini slučajeva, to su artikli iz kolekcija iz prethodne godine čija je cena ispregovarana, zbog čega ih nudimo po veoma atraktivnim cenama.

Kako iskoristiti priliku u Modnoj Akciji?

Vrlo lako pronađite sve naše proizvode na Vašem računaru, mobilnom i tabletu, naše cene su što niže tokom cele godine

Newsletter

Ukoliko želite da vas redovno obaveštavamo o akcijama, popustima i sniženjima brendova u našoj ponudi prijavite se na newsletter

Sigurna kupovina
isporuka 24/7
Garancija kvaliteta