Načini plaćanja

Plačanje i poručivanje robe moguće je samo za teritoriju Srbije.

Način plaćanja


Vaše proizvode koje ste poručili i želite da kupite putem sajta www.modnaakcija.rs možete platiti pouzećem kurirskoj službi koja će Vam dostaviti paket i uskoro platnim karticama direktno na sajtu.

Plaćanje pouzećem

Plaćanje pošiljke po prijemu paketa kurirskoj službi kao otkup pošiljke.

Plaćanje platnim karticama 

Ukoliko posedujete Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro i DinaCard platnu karticu odobrenu od strane banke izdavaoca za online plaćanje, možete izabrati ovaj način plaćanja. Nakon što potvrdite narudžbenicu, bićete preusmereni na stranicu Intensa Banke, na kojoj vršite unos podataka sa platne kartice i obavljate plaćanje. Ukoliko je transakcija uspešna bićete vraćeni na naš sajt sa obaveštenjem da je plaćanje uspešno obavljeno. U slučaju da plaćanje nije uspelo, bićete vraćeni na naš sajt sa informacijom o neuspelom plaćanju i moći ćete da ponovite plaćanje ili da izaberete drugi način plaćanja.

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Intensa Banka će na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

U slučaju da preskoči ili prekine proces plaćanja korišćenjem platne kartice, kupac gubi sva prava koja su proistekla iz postupka naručivanja robe.

Rok za isporuku robe kupcu iznosi 5 radnih dana od dana potvrđene porudžbenice i izvršene isplate cene ukupno poručene robe od strane kupca, osim u slučaju državnih praznika.

Iz sigurnosnih razloga, podaci o vašoj platnoj kartici su vidljivi samo u Intensijoj Banci kao procesoru kartica. Stranica banke je zaštićena i sigurna za ovaj način plaćanja.

Sva plaćanja će biti obavljena u dinarima (RSD). Ukoliko se plaća platnim karticama inostranih Banaka izdavalaca, dinarski iznos transakcije će biti konvertovan u settlement valutu Banke (EUR) prema kursu Narodne Banke Srbije. Pri zaduživanju vaše platne kartice, već konvertovan iznos će se konvertovati u Vašu lokalnu valutu, prema kursu koji primenjuju operatori platnih kartica. Navedena cena koja je različita od RSD, a navedena na sajtu je informativnog karaktera i zbog navedenih konverzija moguće je da dođe do odstupanja od iste.

Newsletter

Ukoliko želite da vas redovno obaveštavamo o akcijama, popustima i sniženjima brendova u našoj ponudi prijavite se na newsletter

Sigurna kupovina
isporuka 24/7
Garancija kvaliteta